Cele mai galonate echipe ale fotbalului romanesc se vor confrunta in aceasta seara, de la ora 20:30, in derby-ul istoric si traditional. Aflate intr-un moment de criza, Steaua si Dinamo mizeaza aproape totul pe acest meci.     Daca inai
Cele mai galonate echipe ale fotbalului romanesc se vor confrunta in aceasta seara, de la ora 20:30, in derby-ul istoric si traditional. Aflate intr-un moment de criza, Steaua si Dinamo mizeaza aproape totul pe acest meci.     Daca inaintea precedentelor ciocniri conducatorii celor doua echipe se intreceau in a promite prime-record pentru a-si motiva jucatorii, acum ei au trecut la amenintari si ultimatumuri.     TENSIUNE. Considerati intr-un ultim raport al Jandarmeriei drept cei mai violenti suporteri din Romania, fanii Stelei si-au anuntat deja favoritii ca nu accepta decat victoria in fata rivalilor, astfel ca masurile de securitate vor fi extrem de severe la stadionul din Ghencea. Conducatorii celor doua cluburi par a fi si ei la capatul rabdarii. Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ieri: "Nu am stabilit nici o prima in caz de victorie, pentru ce? Nu mai iau nici o prima pana nu fac rezultate. Au salarii, sute de mii de euro in cont, le ajunge". De partea cealalta, presedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a spus: "De rezultatul acestui meci depinde ramanerea in lupta pentru titlu, dar si investitiile din iarna sau multe alte lucruri". De asemenea, traditionalul razboi al declaratiilor a fost ca si inexistent.     CONFLICT. Partida va prilejui si o prima confruntare intre fostii colaboratori italieni de pe banca Stelei, actualul dinamovist Walter Zenga si stelistul Massimo Pedrazzini. Dupa ce Zenga isi acuzase fostul prieten de tradare pentru ca a acceptat sa revina singur in Ghencea, Pedrazzini a raspuns ieri: "Walter Zenga este un mincinos. Eu i-am spus in fata motivele pentru care nu mai vreau sa lucrez cu el. Nu am tradat pe nimeni. Pana la urma, el si o persoana de langa el au tradat increderea si respectul fata de mine". Steaua are cateva probleme de lot, Nicolita si Rada fiind incerti, in timp ce Victoras Iacob, accidentat joi, va sta cel putin doua saptamani. Primii doi au sanse sa apara in echipa de start pentru meciul de diseara.       Stadionul va fi plin     Steaua a anuntat ieri ca pana joi seara vanduse aproximativ 9.900 de bilete pentru derby-ul cu Dinamo. Acestea se adauga celor aproximativ 5.000 de abonati ai "ros-albastrilor" si celor 1.220 de suporteri dinamovisti, conform protocolului. Avand in vedere ca vanzarea a continuat si ieri, dar va continua si astazi, organizatorii estimeaza ca in tribune se vor afla peste 20.000 de suporteri. Deoarece meciul este considerat unul de risc maxim, ora de inchidere a caselor in ziua partidei va fi anuntata ulterior.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.