Reprezentantii PSD dezmint „intoxicarile“ privind o eventuala coabitare a social-democratilor cu PD sau PNL. De asemenea, in PSD sunt „mari retineri“ in ceea ce priveste sustinerea unei eventuale motiuni initiate de PLD. Astf
Reprezentantii PSD dezmint „intoxicarile“ privind o eventuala coabitare a social-democratilor cu PD sau PNL. De asemenea, in PSD sunt „mari retineri“ in ceea ce priveste sustinerea unei eventuale motiuni initiate de PLD. Astfel, liderii PSD anticipeaza ca actualul Executiv Tariceanu ar putea ramane in Palatul Victoria pana la inceputul lui 2009, adica dupa ce actualul ciclu electoral va fi dus la bun sfarsit. Noptile premierului se anunta deci mult mai linistite.

Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat ieri pentru „Gardianul“ ca actualul Guvern va ramane la Palatul Victoria pana la alegerile din noiembrie-decembrie 2008. Diaconescu a precizat ca atat procedural, cat si politic ar fi „foarte dificil“ pentru PSD sa sustina, prin semnaturi, o eventuala motiune a PLD. In primul rand, pentru ca PSD a mai sustinut in actuala sesiune parlamentara, o motiune de cenzura impotriva Guvernului. La nivel central, a mai adaugat purtatorul de cuvant la social-democratilor, exista „mari reticente“ atat in ceea ce priveste o colaborare cu liberalii, cat si cu PD sau PLD. Cristian Diaco nescu a dezmintit astfel informatiile aparute in presa, pe „surse“, potrivit carora ar exista negocieri in vederea sprijinirii de catre PSD a motiunii anuntate de PLD. In acest sens, Cristian Diaconescu si-a exprimat convingerea ca actualul Cabinet Tariceanu va rezista pana la urmatoarele alegeri parlamentare care vor avea loc, potrivit vicepresedintelui PSD, la sfarsitul anului 2008, adica la capatul ciclului electoral. Pe de alta parte, Cristian Diaconescu considera drept improbabila fixarea datei alegerilor in iunie 2008, asa cu anticipase liderul PSD, Mircea Geoana.

Geoana dezminte 'intoxicarile>>
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a catalogat, tot ieri, drept „speculatii si intoxicari de campanie“ zvonurile potrivit carora PSD ar colabora in secret cu PNL sau PD.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.