Derby-ul Ligii 1, dintre Steaua si Dinamo obliga Jandarmeria sa ia masuri speciale impotriva posibilelor acte de violenta. Astfel, la acest meci, peste 400 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Bucuresti vor asigura conditiile optime de securitate pe a
Derby-ul Ligii 1, dintre Steaua si Dinamo obliga Jandarmeria sa ia masuri speciale impotriva posibilelor acte de violenta. Astfel, la acest meci, peste 400 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Bucuresti vor asigura conditiile optime de securitate pe arena din Ghencea. Totodata, jandarmii vor actiona pentru prevenirea fenomenului infractional, intervenind in cazul tulburarii ordinii publice, se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei. INTERZIS. Comercializarii bauturilor alcoolice in zona stadionului se va face, conform dispozitiei Primariei Sectorului 6, incepand cu ora 16.00. Accesul publicului in stadion se va face incepand cu ora 18.30, pe baza de bilete, acreditari de presa si invitatii, emise de clubul organizator. Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, petarde ori alte obiecte ce pot fi folosite la actiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenta. Este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica. De asemenea spectatorilor le este interzis: sa arunce cu obiecte in teren sau in directia altor spectatori, sa sara gardul care delimiteaza spatiul de joc sau sa intre pe spatiul de joc, sa deterioreze sau sa distruga mobilierul in interiorul locurilor de desfasurare a meciului, sa impiedice actiunea fortelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice. Pentru desfasurarea in conditii de siguranta a meciului, Jandarmeria Bucuresti invita spectatorii sustina in mod civilizat echipa favorita si sa-si manifeste bucuria pentru succesul acesteia, in limita normelor legale si de convietuire sociala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.