Presa britanica noteaza ca exista tensiuni in crestere intre tehnicianul echipei Liverpool, Rafael Benitez, si coproprietarii clubului, Tom Hicks si George Gillett, informeaza AFP. Scandalul iscat, fara precedent, pare sa il duca pe antrenorul spanio
Presa britanica noteaza ca exista tensiuni in crestere intre tehnicianul echipei Liverpool, Rafael Benitez, si coproprietarii clubului, Tom Hicks si George Gillett, informeaza AFP. Scandalul iscat, fara precedent, pare sa il duca pe antrenorul spaniol pe postul lasat vacant de Steve McClaren. OFERTA. Benitez a recunoscut, intr-o conferinta de presa, ca ar putea fi interesat de postul de selectioner al Angliei, devenit vacant dupa demiterea lui Steve McClaren. La randul lor, Hicks si Gillett au dat publicitatii un comunicat pentru a reaminti ca au fost de acord sa faca o investitie semnificativa in aceasta echipa si ca vor cu disperare ca Liverpool sa obtina succese. Liverpool, care si-a manifestat dorinta de a castiga titlul in Anglia, ocupa in prezent locul cinci in campionat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.