"Privighetoarea si trandafirul", un spectacol experimental creat dupa poemul de dragoste al lui Oscar Wilde, cu muzica electro, videoproiectie, dans gestual si decor de carte de povesti, va avea premiera, la Sala Atelier a Teatrului National Bucurest
"Privighetoarea si trandafirul", un spectacol experimental creat dupa poemul de dragoste al lui Oscar Wilde, cu muzica electro, videoproiectie, dans gestual si decor de carte de povesti, va avea premiera, la Sala Atelier a Teatrului National Bucuresti, in 29 noiembrie. Potrivit site-ului teatrului, "Privighetoarea si trandafirul" este un spectacol de imagine, sustinut cu mijloace moderne, ca muzica electro facuta de DJ Logan si Yann Le Blay, videoproiectie realizata de Ioan Cocan, dans gestual, gandit de Eduard Gabia, si un decor de carte de povesti de tip pop-up, realizat de Dan Titza. Povestitorul, Marius Manole, alaturi de Carmen Ungureanu, in rolul Fetei, si Eduard Adam, care-l va interpreta pe Student, folosesc in jocul lor o tehnica minimalista si senzuala. "Veniti sa vedeti ce nu trebuie sa faca un student cu un trandafir rosu" a declarat Studentul Eduard Adam. Regizoarea Carmen Lidia Vidu debuteaza cu acest spectacol la TNB, fiind pana acum cunoscuta doar in zona teatrului underground. (M. BICA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.