Peste 100 de persoane au participat ieri la pichetarea Prefecturii Bucuresti, actiune organizata de PC. O delegatie formata din liderii organizatiilor de sectoare ale PC Bucuresti a inmanat subprefectului Capitalei Costel Simion o scrisoare in care i
Peste 100 de persoane au participat ieri la pichetarea Prefecturii Bucuresti, actiune organizata de PC. O delegatie formata din liderii organizatiilor de sectoare ale PC Bucuresti a inmanat subprefectului Capitalei Costel Simion o scrisoare in care informeaza cu privire la demararea la nivel national a campaniei intitulata "Stop nedreptatii din Romania", "plecand de la implicarea minima a autoritatilor locale in semnalarea si combaterea saraciei si coruptiei, doua dintre dimensiunile care si-au pus amprenta asupra societatii romanesti in ultimii 17 ani".     Conservatorii  mai arata in document ca aceasta campanie a fost demarata din convingerea ca "numai prin semnalarea si condamnarea publica a nedreptatii pe care o incurajeaza constant institutiile publice de la nivel local putem pune capat abuzurilor de orice fel indreptate impotriva cetatenilor acestei tari".     Caz. Delegatia conservatorilor a prezentat subprefectului o situatie concreta de cetatean "crunt nedreptatit de statul roman", aceea a Valeriei Oancea, al carei sot, dupa ce au fost evacuati dintr-o casa retrocedata, s-a spanzurat. Dupa ce a ascultat povestea femeii, care a cumparat un apartament nerevendicat in care statuse cu chirie si s-a trezit mai tarziu chemata in instanta pentru anularea contractului de vanzare-cumparare, subprefectul a promis ca va face tot ce este necesar, in masura in care legea ii permite,  pentru a o ajuta sa primeasca o locuinta sociala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.