Conservatorii ii acuza pe democrati ca pregatesc „Operatiunea Caracatita“ prin care sa acapareze controlul asupra sectiilor de vot. Codrin Stefanescu spune ca  Marian Zlotea (PD) ar pregati echipe de cate trei membri, pe care sa-i i
Conservatorii ii acuza pe democrati ca pregatesc „Operatiunea Caracatita“ prin care sa acapareze controlul asupra sectiilor de vot. Codrin Stefanescu spune ca Marian Zlotea (PD) ar pregati echipe de cate trei membri, pe care sa-i impuna sectiilor, in situatia in care reprezentanti ai altor partide se retrag. „Sectiile se valideaza la 12 noaptea, la 5 dimineata, fara ca reprezentanti ai PC, PRM sau PSD sa fie anuntati in prealabil“, sustine Stefanescu. El mai spune ca multi dintre cei desemnati de partide sunt la un pas de a „ceda nervos“, dupa ce primesc mesaje contradictorii, sunt sunati tarziu in noapte si convocati la sedinte care nu se mai tin, iar ulterior sunt pusi sa semneze procese verbale antedatate, facute doar de PD si PLD.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.