Parintii si fratele Elodiei Ghinescu au fost audiati, ieri, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov. Procurorul Marius Iacob le-a prezentat acestora planse fotografice cu obiectele gasite in rapa dintre Poiana Brasov si Rasnov. Atat  par
Parintii si fratele Elodiei Ghinescu au fost audiati, ieri, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov. Procurorul Marius Iacob le-a prezentat acestora planse fotografice cu obiectele gasite in rapa dintre Poiana Brasov si Rasnov. Atat parintii avocatei cat si fratele acesteia au recunoscut obiectele ca fiind din casa Elodiei Ghinescu si a lui Cristian Cioaca.

Mai mult decat atat, tatal Elodiei a declarat, la iesirea din sediul Parchetului, ca, „indiscutabil, Cioaca este criminalul“. „Am fost chemati astazi pentru a recunoaste obiectele pe care le-au descoperit anchetatorii in urma cu o luna. Le-am recunoscut pentru ca erau din casa lor. Dupa cum bine se stie, a fost gasit pe ele si ADN-ul ficei noastre, dar si ADN-ul lui Cioaca. A fost foarte dureros sa privesti asemenea lucruri“, a spus tatal Elodiei Ghinescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.