Un medic bucurestean a spart geamurile unei sectii de Politie din municipiul Galati, nemultumit ca nu i-au fost eliberate la timp noile acte de identitate, informeaza Mediafax. RAZBUNARE.Potrivit unui comunicat de presa transmis, vineri, de Inspe
Un medic bucurestean a spart geamurile unei sectii de Politie din municipiul Galati, nemultumit ca nu i-au fost eliberate la timp noile acte de identitate, informeaza Mediafax. RAZBUNARE.Potrivit unui comunicat de presa transmis, vineri, de Inspectoratul Judetean de Politie Galati, Adrian T., din Bucuresti, de profesie medic, in prezent fara ocupatie, a mers, cu o zi in urma, la Biroul de Evidenta Informatizata a Persoanei (BEIP) Galati, de unde ar fi trebuit sa isi ridice noua carte de identitate. Nemultumit ca nu i s-a eliberat la timp documentul, barbatul a spart cu o piatra geamul usii de acces in Sectia 5 Politie, unde se afla BEIP Galati. "Fiind invitat pentru audieri, acesta nu a dorit sa dea nicio declaratie, amenintand in continuare ca va sparge geamurile sectiei daca nu-i va fi rezolvata pe loc problema actului de identitate. I s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de distrugere si a fost condus la Spitalul de Psihiatrie pentru a i se acorda tratament", se mai arata in documentul citat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.