Vineri, in cadrul unei conferinte de presa, organizata la sediul FRF, afost anuntat castigatorul licitatiei pentru drepturile TV ale echipei nationale de fotbal. Timp de doi ani, Mutu si compania vor fi urmariti de suporteri doar in transmisiile efe

Vineri, in cadrul unei conferinte de presa, organizata la sediul FRF, afost anuntat castigatorul licitatiei pentru drepturile TV ale echipei nationale de fotbal. Timp de doi ani, Mutu si compania vor fi urmariti de suporteri doar in transmisiile efectuate de Antena 1. In cursa s-au mai aflat TVR 1, actualul detinator al drepturilor, ProTV, care au depus oferte separate, si Kanal D cu Telesport, care au depus o oferta comuna.

OFERTE. Chiar daca, la un momentdat, TVR parea ca isi crease un avantaj in aceasta lupta, dupa discutiile purtate de noul sef al TVR, Alexandru Sassu,in timpul deplasarii la meciul Bulgaria - Romania, in final au contat doar banii oferiti de cei inscrisi in licitatie. Antena 1, cu o oferta de 2,7 milioane de euro, a castigat in final batalia si, incepand din ianuarie 2008 va transmite toate meciurile oficiale si amicale ale primei reprezentative de fotbal a Romaniei, precum si cele ale nationalelor de futsal si fotbal feminin. Ofertele celorlalti candidati la preluarea drepturilor de televizare au fost urmatoarele: 2,4 milioane de euro TVR si 1,5 milioane de Euro ProTv. In aceste drepturi de transmisie nu vor intra meciurile pe care Romania le va disputa la Campionatele Europene de fotbal, drepturi pe care le detine televiziunea publica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.