Potrivit Mediafax, Alessandro Bonamici a fost oprit in trafic de un echipaj al Politiei Rutiere Braila, pentru control. Vazand ca barbatul mirosea a alcool, oamenii legii i-au cerut sa coboare si sa sufle in fiola. Italianul ar fi refuzat, ar fi urca
Potrivit Mediafax, Alessandro Bonamici a fost oprit in trafic de un echipaj al Politiei Rutiere Braila, pentru control. Vazand ca barbatul mirosea a alcool, oamenii legii i-au cerut sa coboare si sa sufle in fiola. Italianul ar fi refuzat, ar fi urcat in masina si ar fi pornit in tromba, luand pe capota un politist de la circulatie si un politist comunitar, care era martor la incident. Bonamici spune insa ca a fost batut de oamenii legii si ca nu a facut nimic rau. Politistii braileni au descoperit ca italianul circula cu un permis expirat din luna iulie. El este acum cercetat penal pentru ultraj si conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Pe de alta parte, in urma incidentului produs la inceputul saptamanii la Bologna, cand doi romani au agresat cinci politisti italieni, autoritatile din Peninsula au decis sa puna in aplicare un ordin de repatriere imediata a celor doi romani. Luni, Vasile si Nicoleta Feraru, au agresat cu lovituri de pumn si de picior agentii unei patrule de politie, avariind si masina acestora. Totodata, prefectul provinciei Florenta a semnat ieri decrete de expluzare pentru inca patru cetateni romani. De asemenea, doi romani au fost arestati la Roma, iar un al treilea este dat in urmarire internationala, fiind acuzati de apartenenta la o retea infractionala extrem de periculoasa, specializata in agresiuni violente si talharii, care actiona in capitala italiana, transmite presa din Peninsula. La Tribunalul din Verona, mai multi romani si italieni sunt acuzati de pedofilie, acte sexuale cu minori, perversiuni sexuale si complicitate la aceste infractiuni. Tot la Verona, potrivit IGPR, 12 romani au fost arestati, sapte sunt dati in urmarire internationala, iar altii 34 sunt cercetati in libertate, pentru clonare de carduri bancare. In alta ordine de idei, carabinierii italieni au efectuat in urma cu doua zile o noua descindere in zona fostei tabere de romi de la Tor di Quinto (Roma), unde au fost descoperite circa 30 de noi baraci improvizate, care au fost distruse, multe autoturisme de lux si aproximativ 50 de locuitori romi. Tabara de nomazi de la Tor di Quinto a fost demolata dupa incidentul de la sfarsitul lunii octombrie, cand a fost ucisa italianca Giovanna Reggiani. Iar Ministerul Justitiei i-a desemnat ieri pe cei doi magistrati de legatura care vor pleca in Italia si vor coopera cu autoritatile judiciare italiene. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.