"Achiziționarea lanțului de magazine face parte din strategia noastră de a veni cat mai aproape de consumator prin extinderea lanțului de magazine Germanos in zone noi. Credem că rețeaua Tel Sim GSM vine in completarea strategiei noastre privind viitorul Germanos in Romania. Prin această achiziție, ne apropiem din ce in ce mai mult de obiectivul stabilit la inceputul lui 2007, 200 de magazine pană la sfarșitul anului", a spus directorul general Germanos Telecom Romania, Dimitris Blatsios.
Germanos este prezent pe piața romanească de zece ani și este principalul lanț de retail și distribuție de produse și servicii de telefonie mobilă. Germanos avea la inceputul lunii iulie peste 150 de magazine, in 80 de orașe ale țării.
In primele nouă luni ale anului 2007, Germanos a inregistrat o creștere de cinci ori mai mare pentru vanzările de abonamente ale operatorului Cosmote, față de aceeași perioadă a anului trecut. Pentru serviciile prepaid, Germanos a inregistrat o creștere de două ori mai mare față de aceeași perioadă din 2006.