Gazoductul ce leaga Turkmenistan de Rusia va fi modernizat, iar capacitatea sa anuala va creste cu 20 mld. de metri cubi de gaze naturale, a declarat ieri, la Ashabad, presedintele turkmen, Gurbanguly Berdymuhamedov, informeaza RIA Novosti. Lucrarile
Gazoductul ce leaga Turkmenistan de Rusia va fi modernizat, iar capacitatea sa anuala va creste cu 20 mld. de metri cubi de gaze naturale, a declarat ieri, la Ashabad, presedintele turkmen, Gurbanguly Berdymuhamedov, informeaza RIA Novosti. Lucrarile de modernizare vor fi realizate de Turkmenistan, Kazahstan, Uzbekistan si Rusia, a precizat acesta in timpul intrunirii cu sefii de Guvern ai Comunitatii Statelor Independente (CIS), relateaza NewsIn. Acesta este singurul gazoduct prin intermediul caruia Turkmenistanul exporta gaze naturale in Europa. Lucrarea de modernizare va permite transportul a inca 230 milioane de metri cubi de gaze naturale pe zi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.