Rusia a castigat cu 1-0 meciul din deplasare cu Andorra si a profitat de dezastrul de la Londra. "Croatia a jucat cu mult caracter si a dat dovada de fair-play. Dar acelasi lucru il pot spune si despre Israel, care a fost foarte fair-play si ne-a bat
Rusia a castigat cu 1-0 meciul din deplasare cu Andorra si a profitat de dezastrul de la Londra. "Croatia a jucat cu mult caracter si a dat dovada de fair-play. Dar acelasi lucru il pot spune si despre Israel, care a fost foarte fair-play si ne-a batut sambata trecuta", a spus Guus Hiddink, selectionerul Rusiei, care a adaugat ca echipa sa a castigat biletul pentru CE la "ruleta ruseasca". In schimb, FA (federatia engleza) a anuntat deja demiterea lui Steve McClaren, favoriti pentru preluarea nationalei fiind Fabio Capello si Jose Mourinho. De asemenea, presa britanica i-a criticat dur pe englezi si pe selectioner. "McClaren a spus mereu ca vrea sa fie judecat dupa cele 12 meciuri din preliminarii. Spectacolul de oroare de pe Wembley arata in ce masura Anglia s-a naruit sub conducerea sa", noteaza "The Sun", iar "Daily Mail" scrie ca fostul antrenor al lui Middlesbrough, numit selectioner dupa Cupa Mondiala din 2006, este "un impostor supraevaluat, excesiv de increzator". "Daily Telegraph" il caracterizeaza pe McClaren drept "oribil", iar "The Guardian" scrie despre fotbalisti ca acestia formeaza "inca o caricatura de generatie de aur".
In alte meciuri decisive, Portugalia a remizat acasa cu Finlanda si merge la Euro 2008, iar Suedia, dupa 2-1 cu Letonia, si Turcia, dupa 1-0 cu Bosnia-Hertegovina, merg si ele la turneul final din Austria si Elvetia. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.