Postul de televiziune Realitatea a intrerupt joi transmiterea in direct a discursului tinut de premierul Calin Popescu Tariceanu cu ocazia inaugurarii celui de-al doilea pasaj rutier din zona comerciala Baneasa, de pe DN 1 Bucuresti - Ploiesti.

Intreruperea a survenit la scurt timp dupa ce seful Executivului a inceput sa atace anumite firme din Romania, "in special acesti simpatici regi ai asfaltului, protejati de Cotroceni", care, desi nu au forta de munca si capacitate tehnica suficiente, "vor sa puna mana pe toate lucrarile".

Potrivit lui Tariceanu, respectivele firme ar constitui "motivul principal pentru care traficul in Bucuresti, si nu numai, este dereglat, in dispretul cetatenilor". Dupa oprirea transmisiunii in direct, Realitatea TV a difuzat rubrica Meteo.

La scurt timp dupa aceea, postul tv a transmis in direct replica primarului Adriean Videanu in care acesta il ataca puternic pe premierul Tariceanu. Gruparea formata din Dorinel Umbrarescu, patronul firmei Spedition Umb, Dan Besciuc si Sorin Vulpescu, patronii firmei Euro Construct Trading a€™98 este cunoscuta sub denumirea "regii asfaltului".