Abramovich a platit, Rusia s-a calificat la Campionatele Europene. Cu toate acestea, reprezentativa a€žzbornaia" nu a produs o fericire importanta rusilor. Cel putin politicienilor...Astfel, conform rian.ru, primarul Moscovei, Yuri Luskov,
Abramovich a platit, Rusia s-a calificat la Campionatele Europene. Cu toate acestea, reprezentativa a€žzbornaia" nu a produs o fericire importanta rusilor. Cel putin politicienilor...Astfel, conform rian.ru, primarul Moscovei, Yuri Luskov, ii ataca pe componentii echipei nationale, chiar daca Rusia s-a calificat in extremis la EURO 2008, si spune ca si echipa politicienilor ar fi jucat cel putin la fel de bine impotriva Andorrei. SUPARARE. Totul a plecat de la modestul scor de 1-0 obtinut de echipa pregatita de Guus Hiddink, in ultimul meci al grupei, in deplasarea din Andorra. "A fost o evolutie rusinoasa. Trebuie sa le multumim croatilor pentru ca ne-au calificat la EURO. Imi doresc sa-i invit pe jucatorii nationalei din Andorra la Moscova sa joace un meci impotriva echipei Guvernului. Nu cred ca scorul ar fi mai slab decat cel inregistrat miercuri", a rabufnit Yuri Luskov. Rusia a castigat la limita ultimul meci din campania de calificare la EURO 2008, 1-0 in deplasare cu Andorra, insa echipa lui Guus Hiddink s-a calificat pentru turneul din Austria si Elevetia pentru faptul ca Anglia nu a reusit nici macar o remiza contra Croatiei. La baza evolutiei Croatiei, in Anglia, au stat si cele doua milioane de euro promise de Roman Abramovici ca prima croatilor in cazul in care acestia invingeau echipa pregatita de Steve McClaren.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.