"Va pot spune ca stiu cine va fi. Va pot spune si cand o sa va spun - luni", a raspuns presedintele unei studente a Facultatii de Sociologie, la o intalnire pe care seful statului a avut-o ieri cu studentii. Numele liberalului Mihai Razvan Ungureanu,
"Va pot spune ca stiu cine va fi. Va pot spune si cand o sa va spun - luni", a raspuns presedintele unei studente a Facultatii de Sociologie, la o intalnire pe care seful statului a avut-o ieri cu studentii. Numele liberalului Mihai Razvan Ungureanu, fostul ministru de Externe, a fost vehiculat insistent in mass-media ca viitor director al SIE. Aceasta in contextul in care Ungureanu a pierdut portofoliul Externelor pentru ca a fost mai apropiat de presedinte decat de premier. Traian Basescu ar putea folosi, in cazul liberalului, aceeasi strategie ca in cazul directorului SRI, George Cristian Maior: a propus un reprezentant al PSD ca sa se poata baza pe votul respectivului partid, in Parlament, la validarea acestuia in functie. Cu Mihai Razvan Ungureanu, presedintele ar forta mana PNL pentru a obtine un vot favorabil al Legislativului pentru numirea in fruntea SIE. Postul de director al SIE este vacant din martie, cand Claudiu Saftoiu a decis sa demisioneze. De atunci si pana in prezent, conducerea acestui Serviciu este asigurata de catre adjunctul Silviu Predoiu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.