"Sistemele de ventilatie si de alimentare cu electricitate de pe toata suprafata centrului comercial sunt in curs de asamblare iar parcarea exterioara a mall-ului este construita in procent de 90 la suta. Incepand cu 15 noiembrie, chiriasii au incepu
"Sistemele de ventilatie si de alimentare cu electricitate de pe toata suprafata centrului comercial sunt in curs de asamblare iar parcarea exterioara a mall-ului este construita in procent de 90 la suta. Incepand cu 15 noiembrie, chiriasii au inceput preluarea spatiilor inchiriate pentru amenajarea magazinelor. Intre timp, noi deja am demarat procesul de finisare a cladirii", afirma Ali Ergun Ergen, Administrator si Retail Development Manager al Baneasa Developments. In Baneasa Shopping City, procesul de inchiriere este finalizat in proportie de 100 la suta. Mai mult de 50 la suta din suprafata inchiriabila a viitorului mall va aduce pe piata romaneasca branduri noi de moda, precum Peek&Cloppenburg, Inditex si Azadea Group. Noul mall va gazdui de asemenea primul food-court pe 3 niveluri din tara. La etajul al doilea va fi zona de club, lounge & SPA. Baneasa Shopping City reprezinta o constructie de 85.000 metri patrati suprafata inchiriabila care va gazdui peste 220 de magazine, restaurante, unitati de servicii si distractie la standarde europene. (F.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.