Daca doriti sa revedeti imagini cu sunet de la Singurul Cel Mai Mare Bal al „Academiei Catavencu" pe 2007, acestea vor fi in curind pe site-ul revistei.Balul a fost transmis in direct pe www.catavencu.ro
cu ajutorul castilor dotate cu webcam Nu, marti noapte n-au venit minerii la Parlament! Probabil pentru ca a lipsit si Ion Iliescu. Cei pe care i-ati vazut cu caschete pe cap nu erau mineri, ci erau colegii nostri de la „Academia Catavencu". Si nici caschetele nu erau de miner, ci de constructor. Si nici lampasul nu era lampas, ci webcam. Pentru ca Balul A.C. de anul acesta a fost primul eveniment de acest fel transmis in direct si pe Internet (pe www.catavencu.ro). Pentru aceasta au avut nevoie de banda, care banda a fost asigurata de Click Net. E drept, n-a prea existat sunet la imagini, insa acesta va veni ulterior, intrucit totul a fost inregistrat.

Asadar, pentru cei care au vazut ce s-a mincat, dar vor sa si auda ce Coca-Cola HBC Romania s-a baut, colegii nostri de la „Catavencu" au anuntat ca, la cererea (ne)ascultatorilor, vor difuza in curind pe site si sunetul aferent. Sa speram ca sunetul va avea si imagini.