Ucraina va suspenda regimul de vize pentru cetatenii romani si bulgari imediat dupa intrarea in vigoare a acordului de facilitare a regimului de vize pentru ucraineni, semnat cu UE la 18 iunie 2007, a declarat seful Diplomatiei de la Kiev, citat de a
Ucraina va suspenda regimul de vize pentru cetatenii romani si bulgari imediat dupa intrarea in vigoare a acordului de facilitare a regimului de vize pentru ucraineni, semnat cu UE la 18 iunie 2007, a declarat seful Diplomatiei de la Kiev, citat de agentia Unian in editia online. Ministrul ucrainean de Externe, Arsenii Iateniuk, a facut aceste declaratii ieri, in cursul unei sedinte a Cabinetului de Ministri. "Dupa summitul UE-Ucraina, s-a ridicat problema suspendarii regimului de vize pentru cetatenii romani si bulgari. Ucraina si-a exprimat pozitia imediat: suspendam regimul vizelor pentru romani si bulgari simultan cu intrarea in vigoare a acordului privind facilitarea regimului de vize pentru cetatenii ucraineni. Decizia a fost adoptata de Guvernul ucrainean astazi (miercuri - n.r.)", a declarat Iateniuk. Ministrul a precizat ca vizele pentru romani si bulgari vor fi suspendate printr-un ordin guvernamental. "Nu este necesara adoptarea unei legi speciale pentru introducerea unui regim liberalizat al vizelor", a adaugat seful Diplomatiei de la Kiev.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.