Aproximativ 20.000 de spectatori au tinut sa asiste la ultimul meci al tricolorilor din campania de calificare la Euro 2008, dar si la cea din urma manifestare sportiva gazduita de Stadionul National. Atmosfera a fost una destul de relaxata, absenta
Aproximativ 20.000 de spectatori au tinut sa asiste la ultimul meci al tricolorilor din campania de calificare la Euro 2008, dar si la cea din urma manifestare sportiva gazduita de Stadionul National. Atmosfera a fost una destul de relaxata, absenta mizei facandu-se simtita doar in tribune. In semn de recunostinta pentru faptul ca i-au incurcat pe bulgari, spectatorii au aplaudat in picioare intrarea albanezilor pe gazon. Nu la fel de generosi au fost jucatorii nostri, care pur si simplu si-au umilit adversarul. Imediat dupa fluierul de start, tribunele au inceput sa scandeze numele lui Nicolae Dobrin, dovedind ca fostul mare fotbalist nu a fost uitat de fanii echipei nationale. Fara vedetele Mutu si Chivu, Victor Piturca a incercat cateva inovatii tactice in care Cocis si Dica au avut rolurile principale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.