Viorel Moldovan, directorul sportiv al Unirii Urziceni, a declarat ieri ca Bogdan Stancu, atacantul despre care s-a scris ca ar fi dorit de Fiorentina, Atletico Madrid si Rimini, nu are nici o oferta concreta. "Cred ca e doar un zvon, pentru ca la cl
Viorel Moldovan, directorul sportiv al Unirii Urziceni, a declarat ieri ca Bogdan Stancu, atacantul despre care s-a scris ca ar fi dorit de Fiorentina, Atletico Madrid si Rimini, nu are nici o oferta concreta. "Cred ca e doar un zvon, pentru ca la club nu a venit nici o oferta. Nu sunt oferte pentru el nici din tara, cu atat mai putin din strainatate. Oricum, el nu e de vanzare. Stancu e inca tanar, mai are multe de dat pentru Unirea. Daca mai sta cel putin un an si jumatate si evolueaza constant, atunci poate ar putea prinde un contract afara", a precizat Moldovan, care a revenit ieri dintr-o deplasare secreta, in care a observat trei jucatori din tarile baltice, pe care nu a dorit sa-i nominalizeze. Victor Becali, impresarul lui Stancu, a confirmat si el ca clientul sau nu are nici o oferta. "Sa fim seriosi, astea sunt povesti. Stancu mai intai sa joace meci de meci la nationala de tineret, sa prinda apoi lotul la seniori si dupa aia se poate gandi la un transfer afara. Nu exista nici o oferta pentru el", a explicat Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.