RCS&RDS intentioneaza sa isi majoreze capitalul social cu 7,49 milioane lei, la 49,7 milioane lei, operatiunea urmand sa fie discutata de actionari in adunarea generala din 27 decembrie, a anuntat compania. Majorarea de capital se va realiza prin
RCS&RDS intentioneaza sa isi majoreze capitalul social cu 7,49 milioane lei, la 49,7 milioane lei, operatiunea urmand sa fie discutata de actionari in adunarea generala din 27 decembrie, a anuntat compania. Majorarea de capital se va realiza prin emiterea unui numar de 74.935.830 actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei/titlu. Actualii actionari ai RCS&RDS vor putea sa isi exercite dreptul de preferinta pentru noile actiuni in termen de o luna de la publicarea hotararii adunarii generale extraordinare in Monitorul Oficial. Titlurile ramase nesubscrise dupa expirarea acestui termen vor fi oferite spre subscriere in cadrul unui plasament privat. Compania a anuntat, la inceputul lunii octombrie, ca intentioneaza sa obtina 500 de milioane de dolari din listarea unui pachet reprezentand circa 15% din capital la bursa de valori de la Londra, prin intermediul unei emisiuni de certificate globale de depozit (global depositary receipts ­ GDR), reprezentand actiuni preferentiale fara drept de vot. La inceputul lunii noiembrie, operatorul a anuntat ca renunta, pentru moment, la listarea pe bursa din Londra ca urmare a conditiilor existente pe piata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.