O romanca a reclamat consulatului din Torino ca a fost agresata de politisti italieni, carabinierii sustinand insa ca femeia a vrut sa se sustraga unui interogatoriu. "Nu a avut loc nici o agresiune. Acea femeie minte", a anuntat un reprezentant al s
O romanca a reclamat consulatului din Torino ca a fost agresata de politisti italieni, carabinierii sustinand insa ca femeia a vrut sa se sustraga unui interogatoriu. "Nu a avut loc nici o agresiune. Acea femeie minte", a anuntat un reprezentant al sectiei de politie Mirafiori din Torino. O femeie de nationalitate romana a plecat, in urma cu cateva zile, de la o sectie de politie din Torino cu bratele invinetite de loviturile politistilor italieni. "Curva romanca, imi spuneau politistii in timp ce ma trageau pe scari. O sa-ti facem documente pe decret si o sa te expulzam imediat din Italia. Asa o sa patiti toti romanii. M-au prins de maini si ma dadeau de toti peretii cand urcam treptele. Plangeam si tipam sa ma lase, dar degeaba", a povestit Nina P., de 35 de ani, din Bacau. Tot acest incident ar fi pornit de la o plangere depusa de fiii unui batran ingrijit de romanca, plangere in care se arata ca unul din copiii femeii ar fura din banii italianului. Consulul general al Romaniei la Torino a spus ca in prezent este verificata veridicitatea plangerii depuse de femeie, despre care a spus ca lucreaza legal in Italia. Pe de alta parte, sase romani si un italian au fost arestati ieri de Politia din Verona, fiind acuzati de apartenenta la o retea specializata in talharii, furturi cu circumstante agravante si santaj, in mai multe regiuni din nordul Italiei. In alta ordine de idei, prefectul Romei, Carlo Mosca, s-a pronuntat ieri in favoarea "unui ritm tot mai rapid" al expulzarilor imigrantilor romani periculosi, subliniind insa necesitatea respectarii etapelor obligatorii in aplicarea decretului guvernamental. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.