Fosta gimnasta i-a convins pe americani sa cumpere produsele gastronomice gatite de ea in cadrul emisiunii „Ucenicul", realizata de Donald Trump.Nadia Comaneci trebuie sa convinga cit mai
multe persoane sa-si cheltuiasca banii
in scopuri caritabile Nadia Comaneci a demonstrat ca este talentata nu doar la gimnastica, ci si la bucatarie. Invitata sa participe la emisiunea miliardarului american Donald Trump, „Ucenicul", Nadia a trebuit sa-si etaleze, printre altele, si calitatile gastronomice. Alaturi de fotomodelul Carol Alt, la rindul ei concurenta pentru titlul de „ucenic", fosta campioana olimpica la gimnastica a preparat hot dog in chiar centrul Manhattanului. „Nu pot da amanunte despre ce s-a intimplat in emisiune, despre probele pe care a trebuit sa le trecem. Pot spune doar ca sint fericita ca am participat, oricare ar fi finalul. Cele 14 vedete desemnate sa participe la reality show-ul «Ucenicul» au fost alese dupa criteriul «Celebritati cu succes in business», iar eu nu pot sa fiu decit mindra ca, in opinia producatorilor, m-am numarat printre acestea", a declarat fosta gimnasta.

In cadrul acestui show, Nadia Comaneci si rivalii ei vor incerca sa stringa cit mai multi bani, in scopuri caritabile. Starul care va reusi acest lucru va fi „ucenicul" lui Donald Trump si va primi un bonus de 250 de mii de dolari pentru actiunea sa caritabila. „Banii vor fi oferiti in scopuri caritabile in Statele Unite. Eu mi-as fi dorit, in cazul in care as cistiga, sa ii donez in cadrul unei actiuni caritabile in Romania, dar nu se poate. Acesta este regulamentul", a mai spus Nadia, care a participat aseara la show-ul „Dancing with the stars", al postului american de televiziune ABC.

Talentul in bucatarie al Nadiei este deja recunoscut dicolo de Ocean. In urma cu citeva saptamini, fosta gimnasta le-a gatit americanilor, in direct la CBC, salata de vinete. „Stie sa faca de toate. Este o gospodina desavirsita. Face sarmalute - Bart (n.r. - Conner, sotul romancei) e topit dupa ele -, ciorba, salata de boeuf, salata de vinete. Ba chiar salata de vinete a gatit in direct la televiziune, in cadrul unei emisiuni gastronomice", a povestit mama Nadiei, Stefania Comaneci.

Luna viitoare, Nadia va reveni in Romania. Pentru ca apartamentul pe care il va avea in blocul pe care il construieste nu este inca gata, fosta gimnasta nu va veni deocamdata insotita si de Dylan. „Abia astept sa-mi vad din nou nepotelul, dar probabil asta se va intimpla anul viitor, in februarie, cind va fi gata casa. Gata e si acum, dar trebuie mobilata. De cite ori vorbesc cu ea la telefon o intreb ce nazdravanii a mai facut Dylan si mereu primesc aceeasi replica: Dar ce n-a facut? E argint viu. Mai nou, ii place sa se incalte cu pantofii Nadiei si ai lui Bart. Nadia, care este o fire extrem de ordonata, se sperie cind vede ce lasa Dylan in urma lui. Ii inventariaza toate sertarele", a povestit amuzata bunica. Nadia va participa, luna viitoare, la inaugurarea Fundatiei „First Bebe", un proiect care-i apartine si care este dedicat tinerelor care vor sa devina mame.