Aveti capacitatea unui efort mental de durata pentru a va pune la punct anumite proiecte. De asemenea, aveti nevoie si de autojustificare pentru ca ati muncit mult ca sa aveti un titlu, un serviciu cu care sa va puteti lauda. Puteti avea preferinte
Aveti capacitatea unui efort mental de durata pentru a va pune la punct anumite proiecte. De asemenea, aveti nevoie si de autojustificare pentru ca ati muncit mult ca sa aveti un titlu, un serviciu cu care sa va puteti lauda. Puteti avea preferinte stranii, puteti parea capriciosi. Daca prin absurd pierdeti siguranta materiala pe care o aveti, veti depune toate eforturile pentru a o castiga din nou. Nu va place sa luati decizii si preferati sa o faca altii in locul dumneavoastra. Riscati o supraincredere in propriile forte, autosatisfactie, iar pe de alta parte va pierdeti in idealuri largi. Asadar, nu va micsorati sub nicio forma campul de activitate si incercati sa nu deveniti rigizi! Vi se pare ca aveti foarte putini prieteni, ca va adaptati greu. Refuzati sa iesiti din aria preocuparilor dumneavoastra si asta deoarece v-ar face foarte bine sa va concentrati numai pe acele lucruri care va merg la suflet. In situatii limita aveti un curaj deosebit, intuitie si va descurcati extraordinar. Aveti nevoie de securitate emotionala, motiv pentru care munciti foarte mult cu partenerul, doriti sa-l convingeti sa va ofere mai multa atentie.

Berbec
Doriti sa va faceti publica o intentie, un proiect, un scop. Simtiti ca puteti face absolut orice, insa va trebui sa elaborati o adevarata filozofie de viata. In relatia de cuplu nu mai este cale de intoarcere, trebuie sa va asumati cat mai multe responsabilitati, sa va purtati cu partenerul ca si cand v-ar fi dor de el tot timpul. Este nevoie sa acordati mai multa atentie acelei persoane care se ocupa de dumneavoastra, care va este aproape in momentele cele mai dificile. Este un moment in care trebuie sa fiti cat mai sigur de viata personala, sa va „oblojiti ranile sufletesti”.

Taur
Conflictele familiale apasa cu greutate asupra memoriei dumneavoastra afective. Compasiunea este profunda pentru toti membrii familiei. Va doriti sa faceti cat mai multe sacrificii pentru acestia, sa le oferiti cat mai multe bucurii. Puteti avea planuri utopice care va solicita sa treceti peste bariere si legi, si beneficiati de sansa deosebita de a duce la indeplinire ce v-ati propus. Faceti cu usurinta tot ce vi se cere si mai mult decat atat, nimic nu vi se pare prea greu. Sunteti persoana ideala pentru cei din jur, va sacrificati cu draga inima pentru ei.

Gemeni
Abandonati tot ceea ce nu vi se potriveste si orientati-va strict pe acele lucruri care va merg la suflet! Eliminati riscul din viata dumneavoastra si faceti totul cu maxima precautie! S-ar putea sa primiti un cadou, dar nu de la cine va asteptati ci de la o persoana neutra in viata dumneavoastra. Oricum ar fi, va creste buna dispozitie. Aveti niste realizari, dar nu ar fi bine sa va imbatati cu apa rece, ci sa munciti mai departe in acelasi fel. Totul este conditionat astazi de devotamentul pe care il aveti in realizarea diverselor proiecte propuse.

Rac
Ceva nu va lasa in pace, aveti o stare de agitatie pe care nu stiti cum sa v-o explicati. Parca urmeaza sa se intample ceva, dar nu stiti exact ce. Incercati sa gasiti raspunsurile in interiorul dumneavoastra, deoarece din exterior veti primi numai franturi de explicatii. Reusita poate veni prin intermediul unei calatorii, pe care o programati de mult timp, calatorie in cadrul careia veti intalni persoane de o reala importanta pentru reusita dumneavoastra profesionala.

Leu
Acordati mult timp preocuparilor personale, deoarece totul in ultima vreme se pare ca va stimuleaza sa o faceti. Nimeni si nimic nu va mai intra in gratii, sunteti profund miscati de tot ce vi se intampla. Aveti multe surprize placute, dar si multe lucruri care va iau prin surprindere. Aveti tendinta sa va plangeti de mila. Vi se pare ca intampinati numai obstacole, dar asta este numai in capul dumneavoastra.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.