Lupta dintre impresari devine tot mai apriga, dupa ce Victor si Giovanni l-au convins si pe dinamovistul Adrian Cristea sa rupa intelegerea cu Ana Maria Prodan.

Dupa o perioada in care jucatorii romani aveau cautare doar prin lumea a doua a fotbalului european, revenirea cluburilor autohtone in competitiile continentale naste o noua lupta intre impresari. Dominatia fratilor Becali a fost zdruncinata cu citeva lovituri de imagine reusite de Ana Maria Prodan, in umbra situindu-se Adrian Mutu, motiv pentru care Victor si Giovanni Becali incearca din rasputeri sa-si recapete teritoriul. Dupa stelistul Nicolae Dica, redirectionat catre firma machidonilor in urma impacarii cu varul Gigi Becali, si dinamovistul Adrian Cristea (foto dreapta) intentioneaza sa rupa intelegerea cu Ana Maria Prodan pentru a semna cu Becali.

Reactia impresarului care-i mai are sub contract pe Ovidiu Herea si Lucian Burdujan a fost la fel de acida ca in cazul lui Dica. „Am primit un fax acum o luna si ceva, cred, si i-am trimis si eu inapoi raspuns ca nu poate face asta decit daca imi achita 500.000 de euro. De cind a vazut clauza, Cristea n-a mai dat nici un semn de viata. Sa-mi dea 500.000 si poate sa plece. Si el, si Dica. Sa plece buluc la Giovanni, le dau si casti de protectie sa nu se loveasca la usa lui Giovanni", a comentat Ana Maria Prodan. Impresarul da vina pe conducatorii Stelei si ai lui Dinamo, care i-ar fi influentat pe jucatori. „Pe noi nu ne intereseaza absolut deloc lupta asta care se duce intre impresari. Pe noi ne intereseaza doar binele jucatorilor nostri si nu ii putem noi forta sa semneze cu unul dintre impresari. Nu ma bag niciodata in disputele altora si nici nu influentez in vreun fel deciziile fotbalistilor", a reactionat dinamovistul Cristi Borcea. Impresarii lupta si in linia a doua a Ligii I. Avocatul Ioan Savulescu, care reprezinta interesele ieseanului Bilba, acuza oficialii Politehnicii ca il ameninta sa semneze prelungirea contractului scadent in vara anului viitor, jucatorul dorindu-si sa evolueze la Rapid.