Fondurile europene pentru intreprinderi mici si mijlocii vor fi suplimentate cu un miliard de euro de la buget daca suma initiala va fi absorbita in totalitate. Potrivit lui Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM-uri, premierul Tariceanu a convenit ace
Fondurile europene pentru intreprinderi mici si mijlocii vor fi suplimentate cu un miliard de euro de la buget daca suma initiala va fi absorbita in totalitate. Potrivit lui Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM-uri, premierul Tariceanu a convenit aceasta suplimentare daca fondurile europene de un miliard de euro pentru perioada 2007-2013 "vor fi consumate in timp util".


Silaghi a lansat ieri, la deschiderea Targului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, "Ghidul Surselor de Finantare pentru IMM". Acesta detaliaza toate finantarile ce pot fi obtinute de microintreprinderi, atat de la buget, cat si din fonduri structurale. Lansarea "Ghidul aplicantului" pentru accesarea de fonduri prin programul "Cresterea competitivitatii economice", programata tot cu ocazia Targului, a fost amanata deoarece nu s-a primit aprobarea Consiliului Concurentei. Targul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Targul National Cooperatist se desfasoara in perioada 22-24 noiembrie la Romexpo.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.