In grupa C din ULEB Cup, ploiestenii au fost pusi la zid de BC Hemofarm Strada Vrset, cu scorul de 95-85, la capatul unei dispute in care echipa pregatita de Mladen Jojic a platit un tribut greu pentru gafele din defensiva. De altfel, gazdele au cond
In grupa C din ULEB Cup, ploiestenii au fost pusi la zid de BC Hemofarm Strada Vrset, cu scorul de 95-85, la capatul unei dispute in care echipa pregatita de Mladen Jojic a platit un tribut greu pentru gafele din defensiva. De altfel, gazdele au condus ostilitatile pe toata durata partidei, in ciuda eforturilor depuse de Reggie Elliott (15 p, 6 rec, 7 pase), Arvydas Cepulis (19 p), Virgil Carutasu (11 p, 14 rec) si Bojan Obradovic (11 p, 5 rec), care au incercat din rasputeri sa smulga o victorie pretioasa in Serbia. Din pacate, in urma acestui nou esec, coroborat cu victoria surprinzatoare a gruparii Spirou Charleroi in fief-ul galonatului team turc Galatasaray, cu 83-75, dar si cu succesul zdrobitor al ibericilor de la Girona in fata olandezilor de la Hanzevast, cu 96-63, campioana Romaniei si-a diminuat sansele de calificare in faza urmatoare, ocupand locul al cincilea. In turul secund preliminar din FIBA EuroCup, "U" Mobitelco Cluj a pierdut prima mansa disputata pe terenul gruparii PAOK Salonic, cu scorul de 74-79, dar pastreaza sperante pentru meciul retur, programat sa se desfasoare pe 27 noiembrie in Sala Sporturilor "Horia Demian". "Desi am pierdut la cinci puncte, consider ca am jucat inteligent si cred ca puteam sa si castigam, daca nu aveam o zi foarte proasta la loviturile libere (n.n. - doar 15 libere marcate din 27!). Sper ca vom fi mai destepti acasa si ne vom califica in grupe", a spus presedintele Mircea Cristescu, adaugand ca principalii marcatori ai echipei clujene au fost Vukas (17 p), Seals (14 p) si Iheadindu (foto) (12 p) si ca in ultimele patru minute de joc au evoluat fara Vukas si Lapuste, eliminati pentru cinci greseli personale.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.