Londra a pierdut datele personale a peste 25 de milioane de britanici. Acestea erau stocate pe doua compact discuri care s-au ratacit in timpul transferului de la serviciile fiscale la National Audit Office, un organism de control al cheltuielilor p
Londra a pierdut datele personale a peste 25 de milioane de britanici. Acestea erau stocate pe doua compact discuri care s-au ratacit in timpul transferului de la serviciile fiscale la National Audit Office, un organism de control al cheltuielilor publice. Presedintele acesteia, Pul Gray, a fost nevoit sa isi dea demisia din cauza neglijentei.

Transportul s-a facut prin intermediul firmei private de curierat rapid TNT. Pretioasele CD-uri contineau numele, adresele si coordonatele bancare ale peste 25 de milioane de britanici. Este vorba despre cele peste 7 milioane de familii care au solicitat ajutor social pentru copii.

Inregistrarile includ numele beneficiarilor si copiilor lor, adresele si datele de nastere.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.