Grupul german de servicii financiare Deutsche Bank ar putea fi interesat de preluarea Deutsche Postbank, cea mai mare banca de retail din Germania, transmite Reuters, citat de Mediafax. "Nu voi exclude nicio posibilitate", a declarat directorul gener
Grupul german de servicii financiare Deutsche Bank ar putea fi interesat de preluarea Deutsche Postbank, cea mai mare banca de retail din Germania, transmite Reuters, citat de Mediafax. "Nu voi exclude nicio posibilitate", a declarat directorul general al Deutsche Bank, Josef Ackermann, intrebat daca grupul pe care il reprezinta ar putea fi interesat de achizitia Postbank. Grupul de servicii postale si de logistica Deutsche Post, proprietarul Postbank, a aratat ca banca germana nu este de vanzare, dar o decizie finala in acest sens ar putea fi anuntata anul viitor, dupa restructurarea pietei nationale de servicii postale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.