Cristian Cioaca, politistul din Brasov acuzat de omor calificat, a primit din partea procurorilor Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie o prelungire cu inca 30 de zile de interdictie de a parasi tara, dupa ce aceasta masura a e
Cristian Cioaca, politistul din Brasov acuzat de omor calificat, a primit din partea procurorilor Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie o prelungire cu inca 30 de zile de interdictie de a parasi tara, dupa ce aceasta masura a expirat, pentru a doua oara de la declansarea anchetei privind disparitia avocatei Elodia Ghinescu. Totodata, luni urmeaza sa expire si perioada de concediu fara plata pe care si l-a luat politistul Cristian Cioaca in urma cu doua saptamani.


Principalul suspect de uciderea sotiei sale avocat, politistul Cristian Cioaca, urmeaza ca, saptamana viitoare, sa se prezinte la serviciu. Ieri, procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica au dispus prelungirea, cu inca o luna, a masurii de interdictie de parasire a Romaniei. Cristian Cioaca risca, totodata, sa fie pus sub acuzare intr-un nou dosar penal, instrumentat de DIICOT, pentru violarea secretului corespondentei, dupa ce mama avocatei Elodia Ghinescu a depus, in urma cu doua saptamani, o plangere in acest sens.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.