Celebra interpreta Cesaria Evora, care a sustinut luni seara un concert la Chisinau, a refuzat sa se intilneasca cu presedintele moldovean Vladimir Voronin, transmite corespondentul NewsIn in Republica Moldova. Cesaria Evora, in virsta de 66 de ani,
Celebra interpreta Cesaria Evora, care a sustinut luni seara un concert la Chisinau, a refuzat sa se intilneasca cu presedintele moldovean Vladimir Voronin, transmite corespondentul NewsIn in Republica Moldova. Cesaria Evora, in virsta de 66 de ani, si-a motivat refuzul prin oboseala si lipsa de timp. Intreaga zi Evora si-a petrecut-o la hotel, de unde a plecat doar seara pentru a sustine concertul. Evenimentul a facut parte dintr-un turneu international al interpretei, care include concerte in Franta, Anglia si in Ucraina. Diva a fost la Bucuresti in toamna anului trecut.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.