Bancpost a lansat un nou produs de economisire deosebit de atractiv, "Depozitul Start ". Acesta poate fi constituit in lei, pe o perioada de trei luni, si ofera titularului o dobanda de 8%, indiferent de valoarea depozitului. Dobanda este fixa si se
Bancpost a lansat un nou produs de economisire deosebit de atractiv, "Depozitul Start ". Acesta poate fi constituit in lei, pe o perioada de trei luni, si ofera titularului o dobanda de 8%, indiferent de valoarea depozitului. Dobanda este fixa si se vireaza in contul curent al clientului la implinirea termenului de maturitate al depozitului, potrivit unui comunicat de presa al bancii. Oferta este valabila pana la data de 31 ianuarie 2008, pentru persoane fizice rezidente sau nerezidente clienti noi sau clienti Bancpost, care isi constituie depozite Start din fonduri suplimentare. Suma minima a depozitului este de 500 lei, iar cea maxima fiind echivalentul in lei a 300.000 de euro. Deschiderea contului curent atasat depozitului precum si constituirea depozitului la termen este gratuita. Serviciile SmartTel si F@stbanking ofera clientilor posibilitatea de a-si vizualiza oricand soldul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.