Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a estimat, ieri, ca prezenta la vot la referendumul national pentru introducerea votului uninominal nu are cum sa depaseasca, "in mod normal", 25 la suta. El a mentionat ca stie ce vorbeste cand face estimari p
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a estimat, ieri, ca prezenta la vot la referendumul national pentru introducerea votului uninominal nu are cum sa depaseasca, "in mod normal", 25 la suta. El a mentionat ca stie ce vorbeste cand face estimari privind prezenta la vot la consultarea populara din data de 25 noiembrie, deoarece prima sa profesie este cea de sociolog. Liderul PRM a calificat referendumul national pentru introducerea votului uninominal drept o "diversiune penibila" a presedintelui Traian Basescu.
In context, Vadim Tudor a reclamat faptul ca PD ar incerca sa "fure", "din nou", "pe ultima suta de metri", in sensul ca intentioneaza "sa instaleze urnele pentru asa-zisul referendum pentru Traian Basescu in aceeasi incinta unde sunt urnele pentru Parlamentul European".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.