GRUPA A * Portugalia are nevoie de un egal acasa, cu Finlanda, pentru a obtine biletele pentru CE, caz in care nu va mai depinde de meciurile Serbiei. Finlanda merge la Euro daca bate la Porto (la egalitate de puncte are avantajul meciurilor directe)
GRUPA A * Portugalia are nevoie de un egal acasa, cu Finlanda, pentru a obtine biletele pentru CE, caz in care nu va mai depinde de meciurile Serbiei. Finlanda merge la Euro daca bate la Porto (la egalitate de puncte are avantajul meciurilor directe) si daca Serbia nu castiga partidele cu Polonia si Kazahstan (restanta din 24 noiembrie). Sarbii se califica daca iau sase puncte din cele doua meciuri si daca Finlanda bate in Portugalia. Finlanda se mai poate califica, daca Serbia ia sase puncte, cu conditia sa bata la trei goluri diferenta in Portugalia (se face clasament in trei, la egalitate de puncte intre Finlanda, Serbia si Portugalia).
GRUPA C * Turcia trebuie sa faca acelasi rezultat ca Norvegia pentru a merge la Euro 2008. Turcii au un punct avantaj si mai au o varianta de rezerva daca pierd acasa cu Bosnia-Hertegovina: norvegienii sa nu castige in Malta (trupa lui Terim este favorizata de meciurile directe). Norvegia se califica doar daca bate in malta, iar Turcia nu castiga acasa cu Bosnia-Hertegovina.
GRUPA E * Anglia trebuie sa scoata un punct pe "Wembley" in fata Croatiei, echipa deja calificata, pentru a merge la CE (daca Rusia bate in Andorra, englezii au avantajul meciurilor directe). Rusia are o singura sansa: victorie in Andorra si infrangere a Angliei cu Croatia.
GRUPA F * Suedia merge la Euro 2008 daca ia un punct acasa cu Letonia. Irlanda de Nord se califica doar daca bate in Spania, iar suedezii pierd, la egalitate de puncte avand avantajul meciurilor directe. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.