Specialistii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Iasi au demarat o ancheta in satul Carbunari, comuna Grajduri, intr-un sat iesean, intr-un dosar de incest.  Gheorghe Paparuz, in varsta de 38 de ani, este acu
Specialistii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Iasi au demarat o ancheta in satul Carbunari, comuna Grajduri, intr-un sat iesean, intr-un dosar de incest. Gheorghe Paparuz, in varsta de 38 de ani, este acuzat ca intretine raporturi sexuale cu fiica sa de mai bine de trei ani de zile. Mirela este minora si are acum 17 ani, iar vecinii si rudele spun ca deja relatia dintre cei doi este “oficiala”, deoarece tatal si fiica isi expun de mult in public amorul si chiar sunt mandri de relatia lor. Asistentii sociali spun ca mama fetei a murit cand Iulia avea opt luni. Pana la 14 ani a fost crescuta la Pascani de bunicii materni, iar dupa moartea lor, Gheorghe si-a luat fata acasa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.