Cotidianul va prezinta citeva modele de schiuri cu care puteti invinge nametii in acest sezon.

Pentru cei care doresc sa isi innoiasca garderoba cu o pereche de schiuri din ultimele colectii, alegerea este destul de greu de facut. Producatorii s-au intrecut pe sine si anul acesta pentru a scoate pe piata modele complet revolutionare. Mai intii de toate insa, trebuie sa stabiliti pe unde va veti plimba cu ele, pentru a va putea alege astfel modelul care vi se potriveste. Chiar daca in momentul de fata este la moda sa va achizitionati un model din categoria celor Ąde tura", trebuie sa tineti cont de faptul ca aceste schiuri sint potrivite pentru cei care vor sa se aventureze in afara pirtiilor amenajate. Asadar, pentru un incepator, spre exemplu, nu sint tocmai indicate. In principiu, exista mai multe categorii de schiuri. Astfel, daca luam in calcul ca prim criteriu latimea in talie, acestea se pot imparti in schiuri de piste (intre 65 mm si 70 mm), all-mountain (70 mm si 85 mm) si off-piste&park (peste 85 mm).Atomic NomadSint schiuri de tip freeride.Sint foarte recent aduse pe piata din Romania. Pret: 1.699,9 leiModelul poate fi achizitionat din magazinele Himalaya.

Fischer X-PeditionEste un schi pentru experti, echipat pentru aventuri speciale.Este conceput de celebrul alpinist Hans Kammerlander.Este realizat cu respectarea tehnologiei Air Core (canale de aer).Lungime - 165 cm Pret: 1.159,9 leiModelul poate fi achizitionat din magazinele Himalaya.

Salomon Equipe SC RaceAre legatura Z12Lungimi: 148/156/164/172Sidecuts: 122/65/101 la modelul de 164 cmSistemul de prindere a legaturilor este ProtrakTip constructie: Monocoque MagneziuMiezul schiului: Isocell Complex&Pulse PadPret: 1.889 de leiModelul poate fi achizitionat online accesind www.salomon.ro sauwww.outdoorshop.ro