Nationala de fotbal a Romåniei incheie campania de calificare la Euro 2008 cu un joc impotriva Albaniei. Chiar daca tricolorii sunt deja calificati, o victorie obtinuta astazi, de la ora 18.00 (in direct pe TVR1), este foarte importanta, deoar
Nationala de fotbal a Romåniei incheie campania de calificare la Euro 2008 cu un joc impotriva Albaniei. Chiar daca tricolorii sunt deja calificati, o victorie obtinuta astazi, de la ora 18.00 (in direct pe TVR1), este foarte importanta, deoarece ar echivala cu cåstigarea grupei.

Federatia Romana de Fotbal ar fi dorit sa transforme acest eveniment intr-un veritabil spectacol, intalnirea de fotbal fiind precedata de un concert al trupei Voltaj si urmata de un grandios foc de artificii. Mircea Sandu si Ionut Lupescu planuiau ca partida care consfinteste calificarea Romaniei la un turneu final, dupa o pauza de opt ani, sa fie gazduita de un stadion arhiplin. Tot ei si-au sabotat acest plan. Chiar daca s-au gasit sponsori care sa “subventioneze” biletele puse in vanzare, cel mai ieftin tichet costa 100.000 de lei vechi. In comparatie, un bilet la Bulgaria - Romania a costat echivalentul a 33.000 de lei vechi!

Romanii nu dau deloc navala ca sa vada o echipa care a pierdut, sambata, in fata bulgarilor. Chiar daca a avut rezultate bune in aceasta campanie de calificare, nationala de fotbal este departe de cot a de popularitate pe care o avea pe timpul lui Gheorghe Hagi. In prima zi se vandusera numai 700 de tichete din totalul de 35.000 tiparite de organizatori. Foarte probabil, in tribunele Stadionului “National” nu vor fi mai multi de 20.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.