Partida de astazi cu Albania va intra cu siguranta in istorie. Este ultimul meci dintr-o campanie soldata cu o calificare si tot ultimul gazduit de Stadionul National, fost 23 August. Din nefericire, a devenit o traditie ca Bucurestiul sa-si puna la
Partida de astazi cu Albania va intra cu siguranta in istorie. Este ultimul meci dintr-o campanie soldata cu o calificare si tot ultimul gazduit de Stadionul National, fost 23 August. Din nefericire, a devenit o traditie ca Bucurestiul sa-si puna la pamant arenele sportive, buldozerele ocupandu-se mai mereu de remodelarea istoriei sportive. Arenele Romcomit, Unirea, Venus, ANEF - Republicii au disparut din peisajul unui oras aflat sub asediul betonului si nu de fiecare data in locul lor a mai aparut un asezamant aflat in slujba miscarii sportive. Nu este rau sa apara o arena noua, moderna, in pas cu standardele europene, dar parca simti o strangere de inima cand observi ca locurile in care au cunoscut gloria sportiva Dobay, Baratky, Ionica Bogdan, Ozon, Petchovsky, Gh. Constantin, Dobrin, au disparut din peisaj.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.