Compania Nationala Romarm,  cea care reuneste toate unitatile de productie din industria de aparare, ar putea incheia, in perioada imediat urmatoare, un contract de circa 400 de milioane de euro. „Romarm se afla in discutii inaintate pent
Compania Nationala Romarm, cea care reuneste toate unitatile de productie din industria de aparare, ar putea incheia, in perioada imediat urmatoare, un contract de circa 400 de milioane de euro. „Romarm se afla in discutii inaintate pentru incheierea unui contract, cu o valoare echivalenta cu cifra de afaceri pe ultimii zece ani, al filialei Romarm - Automecanica Moreni“, a afirmat ieri presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS). Contractul ar viza productia de echipamente militare si transportoare blindate, a declarat, ieri, presedintele AVAS, Teodor Atanasiu (foto), fost ministru al apararii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.