Rapidistii au anuntat ieri ca nici nu le trece prin cap sa renunte la lupta pentru titlu, apreciind ca avansul de zece puncte pe care il are CFR Cluj in acest moment este unul surmontabil. Elevii lui Mircea Rednic se bazeaza pe faptul ca ar putea aju
Rapidistii au anuntat ieri ca nici nu le trece prin cap sa renunte la lupta pentru titlu, apreciind ca avansul de zece puncte pe care il are CFR Cluj in acest moment este unul surmontabil. Elevii lui Mircea Rednic se bazeaza pe faptul ca ar putea ajunge la sapte lungimi de lider, in cazul in care castiga restanta cu Ceahlaul Piatra Neamt, si mizeaza pe revirimentul echipelor din Bucuresti in retur, care, cred ei, se vor ridica si vor pune mult mai multe probleme atat liderului, cat si celorlalte ocupante ale podiumului, Unirea Urziceni si Poli Stiinta Timisoara.
Stefan Grigorie (foto), mijlocasul care a inceput ca titular incontestabil campionatul, sub comanda lui Bergodi, trecand apoi pe banca dupa venirea lui Rednic, s-a declarat dispus sa lupte cu CFR Cluj. "Cat sunt sanse, nu vad de ce sa nu ne gandim la titlu. Mai sunt atatea meciuri, nu s-a terminat nici turul campionatului. Ar fi anormal sa renuntam la lupta pentru titlu", a spus Grigorie. Mijlocasul ar vrea sa pastreze distanta si fata de echipele din spate, apreciind ca i-ar conveni o remiza in derby-ul Steaua - Dinamo, de sambata seara. "Ne-am dori un meci egal la Steaua - Dinamo. Dar mai important este sa castigam noi cu UTA", a adaugat jucatorul rapidist. Un alt jucator obisnuit mai mult cu banca de rezerve, Danut Perja, s-a declarat convins ca UTA nu este un adversar facil si a vorbit si despre revansa Capitalei in partea a doua a campionatului. "Ne asteapta un meci greu cu UTA, o echipa care a fost intr-o situatie dificila in ultimele saptamani. Chiar daca au avut probleme la echipa, sunt convins ca ei se vor monta si vor incerca sa castige acest meci. Va fi imposibil ca pe podium sa nu fie nici una dintre echipele din Bucuresti. La finalul campionatului eu spun ca in primele trei locuri vor fi sigur doua echipe din Bucuresti. Noi speram ca Rapid sa fie intre primele doua locuri", a adaugat Perja.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.