Liderul de la Kremlin a avertizat ca Rusia "nu-si poate permite sa ramana impasibila cand tari ale NATO isi "umfla muschii" la granitele Rusiei", relateaza Rompres. Una dintre masuri este suspendarea participarii Rusiei la Tratatul cu privire la fort
Liderul de la Kremlin a avertizat ca Rusia "nu-si poate permite sa ramana impasibila cand tari ale NATO isi "umfla muschii" la granitele Rusiei", relateaza Rompres. Una dintre masuri este suspendarea participarii Rusiei la Tratatul cu privire la fortele conventionale in Europa (CFE), a subliniat Putin, insistand: "Vreau sa subliniez inca o data, aceasta este o masura necesara, la care am fost constransi". "Ce ar trebui sa facem? Sa asteptam cu anii, pana cand partenerii nostri vor adera la varianta adaptata la CFE?", s-a intrebat Putin, dandu-si, tot el, si raspunsul: "Nu vom ramane vesnic in aceasta stare de asteptare!". Dupa Putin a luat cuvantul seful Statului-Major al armatei ruse, generalul Iuri Baluevski, care a subliniat ca "Rusia va institui moratoriul la participarea sa la CFE exact la termen". Ambele camere al Adunarii Federale ruse au votat recent legea cu privire la suspendarea participarii Rusiei la CFE. n(George DAMIAN)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.