Credit Europe Bank S.A. a crescut limita de finantare pentru IMM-uri, astfel suma maxima a creditului fiind acum 100.000 lei. "Prin modificarile aduse produsului Prompt IMM dorim sa continuam sprijinirea IMM-urilor in dezvoltarea si consolidarea acti
Credit Europe Bank S.A. a crescut limita de finantare pentru IMM-uri, astfel suma maxima a creditului fiind acum 100.000 lei. "Prin modificarile aduse produsului Prompt IMM dorim sa continuam sprijinirea IMM-urilor in dezvoltarea si consolidarea activitatii lor. Astfel, produsul nostru a devenit un produs mai atractiv si mai simplu de utilizat", a declarat dl. Cemal Yildirim, Vice Presedinte Adjunct - Divizia IMM, Credit Europe Bank S.A.
Prompt IMM este un credit dedicat nevoilor curente ale IMM-urilor, fara garantii materiale pentru clientii cu performante financiare bune si o dobanda incepand cu 0%. In prezent, produsul ofera posibilitati de finantare semnificativ mai mari, de pana la 100.000 lei (dar nu mai mult de 10% din cifra de afaceri anuala a companiei), pentru o perioada de pana la 12 luni, cu posibilitatea de prelungiri succesive. Limita de credit poate fi utilizata fara a fi necesara prezentarea de catre client a documentelor justificative. Companiile mai tinere cu experienta in domeniu de minimum 1 an care sunt stabile din punct de vedere financiar si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente in Centrala Incidentelor de Plati pot beneficia de acest credit.
Produsul Prompt IMM este disponibil in toate sucursalele Credit Europe Bank S.A. Consecventa in ceea ce priveste misiunea sa de a deveni sursa principala de finantare, informare si consultanta a IMM-urilor, Credit Europe Bank S.A. a oferit in ultimii doi ani asistenta IMM-urilor in dezvoltarea activitatii lor, acordandu-le credite pentru capital de lucru - Prompt IMM, Suport IMM, credite de investitii - Ipotecar IMM, Total IMM, Invest IMM si Transport IMM, dar si pachete specializate - Medical IMM. Informatii referitoare la conditiile de eligibilitate si documentele necesare obtinerii unui astfel de credit pot fi obtinute de la sediul sucursalelor Credit Europe Bank S.A.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.