Orange Romania a extins aria de acoperire a serviciilor de acces mobil la Internet de mare viteza in 79 localitati. Clientii operatorului au acum acces la serviciile de date mobile cu viteze de pana la 3,6 Mbps in Poiana Brasov, Bran, Moeciu, Rasnov,
Orange Romania a extins aria de acoperire a serviciilor de acces mobil la Internet de mare viteza in 79 localitati. Clientii operatorului au acum acces la serviciile de date mobile cu viteze de pana la 3,6 Mbps in Poiana Brasov, Bran, Moeciu, Rasnov, Sinaia, Busteni, Predeal si Timisu de Jos.
Pana la sfarsitul acestui an, compania va extinde acoperirea 3G+ in alte zece statiuni de vacanta si in mai multe municipii si zone rezidentiale din jurul acestora.

"In paralel cu extinderea retelei de broadband mobil, vom investi si in densificarea acoperirii 3G+ in zonele in care serviciile au fost deja lansate, pentru a sustine cresterea utilizarii serviciilor de date mobile", a declarat Liviu Turcu, director in cadrul Orange Romania.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.