Adrian Mutu a fost nominalizat la sectiunea cel mai bun jucator strain din Serie A la competitia supranumita "Oscarurile" fotbalului italian, ale caror premii se vor decerna intr-o gala programata in luna ianuarie la Milano. Atacantul roman de la Fio
Adrian Mutu a fost nominalizat la sectiunea cel mai bun jucator strain din Serie A la competitia supranumita "Oscarurile" fotbalului italian, ale caror premii se vor decerna intr-o gala programata in luna ianuarie la Milano. Atacantul roman de la Fiorentina se va lupta pentru acest titlu cu suedezul Zlatan Ibrahimovic (Inter Milano) si cu brazilianul Kaka (AC Milan). De asemenea, prin includerea in aceasta categorie, Mutu ar putea ajunge sa lupte si pentru pozitia de cel mai bun jucator din Serie A, titlu care va reveni invingatorului dintre "stranierul" anului si fotbalistul italian al anului. La "autohtoni" se vor lupta De Rossi, Totti (ambii AS Roma) si Andrea Pirlo (AC Milan). Nominalizatii pentru toate premiile "Oscar" ale Italiei fotbalistice s-au facut in urma voturilor tuturor fotbalistilor din Serie A. Ascensiunea lui Mutu coincide si cu cresterea extraordinara a Fiorentinei, care mai are alti patru oameni pe liste: Cesare Prandelli la antrenori, Sebastien Frey la portarul anului si Ricardo Montolivo si Gianpaolo Pazzini la tanarul jucator al anului. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.