Provident Financial Romania a anuntat ieri ca majoreaza valoarea imprumuturilor la domiciliu oferite clientilor sai. Astfel, valoarea maxima a primului imprumut acordat unui client creste cu 50%, de la 1.000 la 1.500 de lei, in timp ce perioada de ra
Provident Financial Romania a anuntat ieri ca majoreaza valoarea imprumuturilor la domiciliu oferite clientilor sai. Astfel, valoarea maxima a primului imprumut acordat unui client creste cu 50%, de la 1.000 la 1.500 de lei, in timp ce perioada de rambursare ramane aceeasi, de 26 sau 39 de saptamani, potrivit unui comunicat de presa al companiei. Clientii care au dovedit ca au capacitate de plata pot solicita imprumuturi de pana la 2.500 de lei, fata de 2.000 lei anterior, cu o perioada de rambursare nemodificata, de 26, 39 sau 52 de saptamani. In ceea ce priveste costurile, acestea sunt fixe si raman, proportional, la acelasi nivel. "Decizia de majorare a valorii imprumuturilor este binevenita pentru clientii nostri, mai ales acum, cand se apropie sarbatorile de iarna", a spus Steve Rice, directorul general al Provident Financial.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.