Compania Deloitte Romania vrea pentru anul viitor o crestere de 50% a cotei de piata pana la nivelul de 30% fata de 20 de procente cat are in prezent. Compania a inregistrat, in anul fiscal 2006-2007, afaceri de 18,3 milioane de euro, in crestere cu
Compania Deloitte Romania vrea pentru anul viitor o crestere de 50% a cotei de piata pana la nivelul de 30% fata de 20 de procente cat are in prezent. Compania a inregistrat, in anul fiscal 2006-2007, afaceri de 18,3 milioane de euro, in crestere cu peste 40% fata de cele obtinute in anul fiscal anterior, iar pentru 2007-2008 vizeaza cel putin o crestere asemanatoare. "In ultimii ani, Deloitte Romania a avut un ritm de crestere foarte rapid, mai ales in anul fiscal 2006/2007, unde fata de anul precedent am crescut cu peste 40%. Diferenta intre rata de crestere a Deloitte in Romania si Deloitte la nivel mondial se datoreaza in principal contextului macroeconomic zonal, Romania traversand o perioada de ascensiune economica semnificativa. Aceasta se explica in principal prin aderarea la UE, politicile macroeconomice coerente, care au stimulat cresterea economica, si investitia in resurse umane de calitate. La implinirea a 15 ani de cand activam in Romania, doresc sa multumesc tuturor clientilor nostri, care ne-au oferit experiente foarte diverse si ne-au ajutat sa ne rafinam si sa ne adaptam serviciile la cerintele pietei", a declarat George Mucibabici, Chairman Deloitte Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.