Dupa toate schimbarile din Educatie, facute in mare graba, odata cu fiecare noua instalare de ministru si de alti consilieri, iata ca o noua reglementare intoarce pe dos invatamantul. Asa dupa cum a sesizat ziarul nostru, in noua metodologie privind
Dupa toate schimbarile din Educatie, facute in mare graba, odata cu fiecare noua instalare de ministru si de alti consilieri, iata ca o noua reglementare intoarce pe dos invatamantul. Asa dupa cum a sesizat ziarul nostru, in noua metodologie privind acordarea salariilor de merit la profesori, ministrul educatiei insereaza un criteriu care pune sub semnul intrebarii evolutia procesului de instruire a elevilor, a calitatii in domeniu. Mai mult sau mai putin voalat, dascalii care vor un ban in plus la salariu, pe un an sau pe patru ani, trebuie sa demonstreze ca rezultatele elevilor de la clasele in care predau sunt exceptionale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.