BRD, a doua banca din Romania, doreste ca in anul viitor sa ofere locuri de munca pentru 1.000 de persoane. "Cautam pentru 2008 aproximativ 1.000 de persoane pentru angajari. Vizam in primul rand domenii unde exista o criza cum ar fi analist de credi
BRD, a doua banca din Romania, doreste ca in anul viitor sa ofere locuri de munca pentru 1.000 de persoane. "Cautam pentru 2008 aproximativ 1.000 de persoane pentru angajari. Vizam in primul rand domenii unde exista o criza cum ar fi analist de credite, specialisti in risc bancar, dar mai ales in domeniul IT, unde exista o lipsa acuta de profesionisti", a spus Florin Luca, directorul executiv al departamentului de resurse umane din cadrul BRD. Tot el a declarat ca salariile oferite de banca sunt bune, dar la nivelul pietei adica pe o medie de 1.000 de euro pe luna. Pentru posturile vizate veniturile pot depasi cu 20-30% media pietei si pot ajunge chiar la 3.000 de euro in unele cazuri. BRD cauta studenti in ani terminali, tineri absolventi ai facultatilor cu profil economic, insa si al altor institutii de invatamint superior. "Avem angajati care au terminat limbi straine, Politehnica si chiar Medicina", a mai spus Luca. Tinerii angajati vor urma un stagiu de pregatire de 6 luni in cadrul caruia vor fi urmariti de un tutore desemnat de banca. Banca apeleaza inclusiv la supravegherea video pentru analiza performantelor noilor angajati.
Aproximativ 50% dintre noile angajari ale BRD se fac cu ajutorul internetului prin selectarea CV-urilor depuse de candidati pe site-ul bancii sau pe diferite portaluri partenere.
Intreaga oferta de joburi a bancii va fi prezentata la Targul Bankingjobs, care se va desfasura in 21 si 22 noiembrie la Sala Palatului. Targul, organizat de compania Multi Media Net, isi propune sa ofere tinerilor absolventi sansa de a se angaja intr-o banca. La eveniment participa mai multe institutii de credit si companii specializate in recrutare de personal, printre care Raiffeisen, BRD, Citibank, Banca Transilvania, UniCredit Ţiriac Bank, Banca Romaneasca, CEC, MKB Romexterra si Oxigen Consulting.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.